JEDINSTVO SLAVILO U BEOGRADU

Odbojkašice Jedinstva zabeležile su još jednu pobedu! Ovoga puta seniorke su slavile u Beogradu pobedivši ekipu Partizana u prvoj utakmici četvrtine finala 54. Kupa Srbije rezultatom 1:3 (25:23, 18:25, 22:25 i 20:25) posle 103 minuta igre. Najefikasnije u redovima Jedinstva bila su Milena Koprivica sa 20 poena i Jovana Mirosavljević sa 17, dok su u redovima ekipe Partizana dvocifrene bile Jovana Ćirković sa 15 i Andrijana Šejat sa 10 poena.

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu i polufinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu ili finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista ili finalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala i polufinala.

Što se tiče prvenstvenog dela lige, seniorke Jedinstva putuju u Ub gde će se sastati sa istoimenom ekipom. Utakmica 8.kola BPŠ Superlige Srbije je na programu u subotu 23.11. sa početkom od 18 časova.