NAKON ČETIRI KOLA NE PORAŽENE

Odbojkašice Jedinstva zabeležile su četvrtu vezanu pobedu u Banka poštanska štedionica superligi Srbije pobedivši šampiona Srbije, ekipu Železničara iz Lajkovca. Već u prvom setu se videlo da će pobednika odlučiti divovska borba koji su igračice iz Lajkovca dobile rezultatom 31:29. Već u drugom setu Sremice su uspele da nametnu svoju igru i reše drugi set u svoju korist rezultatom 20:25. U trećem i četvrtom setu Jedinstvo kreće žestoko,prave veliku razliku početkom seta koje ekipa Železničara stiže na momente, ali Sremice upornošću ne dozvoljavaju preokret i ubrzo je na semaforu zzasijao konačan rezultat 1:3 (31:29, 20:25, 20:25, 21:25) Najefikasnija u redovima Sremica bila je Veronika Djokić sa 15 poena, zatim Dejana Lekić i Jovana Mirosavljević sa po 14 poena i Vanja Savić sa 12 poena.

U redovima Železničara najefikasnija je bila Nada Mitrović sa 21 poen,zatim  Aleksandra Gajić i Nikolina Lukić sa po 11 poena.

Sledeći protivnik ekipi Jedinstva je Klek. Utakmica će se odigrati u hali sportova u Staroj Pazovi u subotu od 18 časova.