ZAUSTAVLJENA SERIJA SENIORKI, SENIORI OSTAJU NA 5 MESTU

Nisu uspele da nastave pobedonosni niz odbojkašice Jedinstva, i upišu i petu uzastopnu pobedu u mini ligi plej-ofa, zaustavljene su u Lajkovcu posle četiri odigrana seta.

Odbojkašice Železničara imale su imperativ više pred svojom publikom, da nanesu prvi poraz staropazovčankama, u tome su uspele ali tek nakon teške borbe u prva tri seta.

Koliko je bilo nezivesno, pokazuje rezultat po setovima, prva dva dobile su domaće odbojkašice sa 25:23, Jedinstvo je uzvratilo u trećem identičnim rezultatom 23:25, ali to je bilo sve što su staropazovčanke uspele da pruže u ovoj utakmici.

Četvrti set rutinski su u svoju korist 25:18 rešile odbojkašice Železničara. Uprkos porazu u Lajkovcu, odbojkašice Jedinstva i dalje su lideri na tabeli nakon 5. kola, obzirom da je Crvena Zvezda poražena u Obrenovcu od ekipe TENT-a sa 3:0 u setovima.

 

Seniori Jedinstva izgubili su u sredu od lidera na tabeli, ekipe Vojvodine iz Novog Sada rezultatom 1:3 (25/21 19/25 22/25 16/25) po setovima.

Odlično su krenuli odbojkaši Jedinstva, završili prvi set u svoju korist 25:21. Već u sledećem setu dolazi do pada u igri koji je ekipa iz Novog Sada odlično iskoristila i dokazala svoj kvalitet preokrenuvši rezultat. Ekipa Vojvodine se vratila kući sa još jednom pobedom i sva tri boda iz Stare Pazove i tako potvrdila prvo mesto na tabeli sa 4 pobede više od drugoplasirane Crvene Zvezde.

Odbojkaši Jedinstva posle 5 kola mini lige Srbije ostaju na 5 mestu. Sledeći protivnik seniorima je upravo drugoplasirana ekipa na tabeli, ekipa Crvene Zvezde koje ćemo ugostiti u nedelju 03.03.2019.