SENIORKE BOLJE OD VIZURE, SENIORI POBEDILI RADNIČKI

Derbi utakmica 4. Kola mini lige playoffa superlige Srbije je odigrana u Staroj Pazovi između Jedinstva i Vizure. Pet setova, dosta uzbuđenja, neizvesnosti i prelepih poena viđeno je tokom dva sata igre. Na kraju uz dosta sreće bodovi su pripali domaćinu.

Otvorile su utakmicu odlično odbojkašice Jedinstva, prvi set i više nego lako rešile u svoju korist 25:15. U drugom setu viđeno je više neizvesnosti, pa su čak gošće imale i tri set lopte, koje nisu uspele da iskoriste, i staropazovčanke su povele sa 2:0 u setovima, osvojivši drugi sa 26:24.

Vizura je pravi karakter pokazala upravo u trećem setu. Pamtiće ga sigurno neko vreme trener Jedinstva Jovo Caković, obzirom da odavno neko nije u Staroj Pazovi Jedinstvu prepustio samo 9 poena u jednom setu 9:25. Uspele su gošće da odvedu meč u peti set. Dinamičniji i neizvesniji set dugo nije viđen u superligi. Smenjivala su se vođstva, a prve do meč lopte došle su gošće.

Imale su ih čak četiri, ali definitivno najzaslužnije i najpribranije u ekipi domaćina su bile one najiskusnije, kapiten Emilija Antanasijević i Milena Koprivica. Jedinstvo je iskoristilo drugu meč loptu, dok su odbojkašice Vizure sa suzama u očima dugo posle utakmice ostale na terenu žaleći za četiri propuštene meč lopte.

Treba napomenuti i odličan učinak Katarine Lazović iz ekipe Vizure, kao i činjenicu da je Jedinstvo ostalo lider i jedina ekipa sa sve četiri pobede u miniligi.

Isto tako, u 4. kolu Super lige play offa, odbojkaši staropazovačkog Jedinstva savladali su domaćina Radnički iz Kragujevca, rezultatom 1:3 (25/18 18/25 26/28 20/25). Utakmica je odigrana u četvrtak,21.02 u Kragujevcu pred 200 gledalaca. Sledeći protivnik seniorima je ekipa Vojvodine iz Novog Sada. Utakmica je na programu u sredu 27.02. od 18h.