Pobeda odbojkašica i odbojkaša Jedinstva na početku mini lige

Sigurna i agresivna igra od samog starta pa do poslednjeg poena, donela je odbojkašicama Jedinstva pobedu u prvom kolu mini lige Banka poštanska štedionica Superlige Srbije. Savladana je ekipa TENT-a iz Obrenovca sa maksimalnih 3:0, po setovima 25:22, 25:18 i 25:17.

Imale su odbojkašice Jove Cakovića imperativ pobede i veću želju za pobedom. Nametnule su svoj ritam i bile sigurne u svim aspektima igre, od servisa i prijema, pa do dobrih rešenja u napadu.

Obrenovčanke su došle u Staru pazovu oslabljene ne igranjem korektora Nataše Čikiriz kao i drugog korektora ekipe Mine Mijatović koja se povredila dan pred utakmicu. Probao je Milan Gršić da na poziciju korektora postavi Jelenu Lazić ali nije bilo uspeha, pa čak ni u momentima kada su gošće pokušale da nešto više urade preko iskusne Nataše Krsmanović.

Najviše neizvesnosti je vidjeno u prvom setu, dok su ostala dva bila rutina i tkz “odradjivanje” posla za domaćina. Jedinstvo je i dalje na deobi prvog mesta na tabeli superlige Srbije zajedno sa ekipom Crvene Zvezde sa kojom će biti u direktnom okršaju za pet dana.

Sa druge strane,odbojkaši su zabeležili veliku pobedu pobedivši favorita Crvenu Zvezdu u Beogradu rezultatom 2:3, po setovima 25:14, 20:25, 25:21, 20:25, 14:16. Naredni protivnik odbojkaša je ekipa Mladog Radnika koju ce ugostiti sledeće nedelje.