NAJBOLJI SPORTISTI U 2018: Marija Malić najbolji sportista, OK Jedinstvo najbolja ekipa

Marija Malić članica streljačke družine “Jedinstvo” najbolji je sportista Opštine Stara Pazova za prošlu godinu. Najbolja ekipa je ženska selekcija odbojkaškpg klub Jedinstvo iz Stare Pazove, a izabrani su i najbolji pionir, kadet, junior, kao i sportski radnik, sportista sa invaliditetom i trener.

Posebna priznanja uručena su sportskim radnicima za doprinos razvoju sporta, kao i specijalna nagrada za ostvarene rezultate na međunarodnom planu i za masovnost u sportu. I ove godine dodeljena je Specijal Medius nagrada.

Bio je to 52-ti, jubilarni izbor najboljih sportista Opštine Stara Pazova i Sportskog saveza uz podršku RTV Stara Pazova. Manifestacija je održana u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi, a dodeli nagrada prethodio je film u trajanju od 10. minuta u kome su sumirani sportski rezultati u prošloj godini.

Dodeli nagrada su prisustvovali visoki zvaničnici Opštine Stara Pazova, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, predstavnici Sportskog saveza Srbije i FSS-a kao i legendarni fudbaler Miloš Šestić.

Generalni pokrovitelj ove sportske manifestacije koju je ispratio veliki broj sportista, sportskih radnika, predstavnika lokalne samouprave i novinara je bila Opština Stara Pazova.

Treba napomenuti da su pored ekipne,posebne nagrade dobili kapiten ekipe Jedinstva Emilija Antanasijević,Jovana Mirosavljević i trener Jovo Caković.